Мениджърът на похвали своите играчи след успеха с 2:1 над

...
Мениджърът на похвали своите играчи след успеха с 2:1 над
Коментари Харесай

Артета: Показахме голям дух и спечелихме заслужено

Мениджърът на похвали своите играчи след триумфа с 2:1 над в дербито на Северен Лондон. " Артилеристите " направиха поврат и измъкнаха значими три точки против огромния си зложелател.

" В последните 10 минути не играхме добре. Те бяха най-лошите в целия мач. Трябваше по-добре да направляваме мача и да се оправим с напрежението. Трябва повече да внимаваме отсега нататък. Въпреки това поздравления за играчите за цялостното им показване, единствено два дни след мача ни в Европа. Показахме страховит дух. Губехме с 0:1, макар положителната ни игра и това бе разочароващо. Това бе най-лошият сюжет в дуел против тим като Тотнъм. Но ние реагирахме добре, продължихме да се борим и справедливо спечелихме ", счита Артета.

" Важно бе по какъв начин ще реагираме след гола на Ламела, а ние показахме, че знаем какво да създадем. Трябваше да продължим да имаме вяра и сътворяваме положения. Имахме доста положителни благоприятни условия и бяхме възнаградени. Мисля, че и в предишното дерби играхме добре, само че те бяха по-ефективни. И през днешния ден се видя, че не се нуждаят от доста положения, с цел да отбележат. Ламела вкара с невероятна класа, голът му бе неповторим. Имаме доста за възстановяване, само че имам вяра, че вървим в вярната посока ", добави испанецът.

Премиър лийг 28 кръг, неделя 14 март  Арсенал 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР