Кармело Антъни продължава да доказва, че годините не са от

...
Кармело Антъни продължава да доказва, че годините не са от
Коментари Харесай

Мело изпревари Олайджуон в реализаторската класация

Кармело Антъни продължава да потвърждава, че годините не са от голяма важност, когато си един от най-великите изпълнители в историята на баскетболната игра. Крилото на Портланд Трейл Блейзърс, което ще навърши 37-годишна възраст през месец май, се изкачи до 11-ата позиция във безконечната класация при точконосителите, откакто вкара 26 точки в мрежичката на Минесота през миналата нощ. Мело към този момент има на сметката си цели 26,955 точки, с които изпревари легендата на Хюстън Рокетс Хакийм Олайджуон и го остави 12-и с 26,946 точки.

Congrats to of the for moving up to 11th on the all-time SCORING list!
— NBA (@NBA)
" Все още съм тук, към момента играя, към момента се пробвам да го върша и към момента изпитвам задоволство от играта. Щастлив съм... Това е всичко, което е от голяма важност сега. Всички знаем какво даде Хакийм на играта, тъй че неговата диря си остава за безконечни времена. Просто се веселя, че съм тук ", съобщи щастливият Кармело след успеха на Портланд със 125:121 над Тимбъруулвс.

Carmelo Anthony last 5 games:

21.2 PPG
52.2 FG%
43.3 3P%
91.3 FT%

He moved into 11th on the all-time scoring list tonight.
— StatMuse (@statmuse) През сегашния сезон ветеранът приема аварийна роля в ротацията на старши треньора Тери Стотс. Антъни записва приблизително по 14.2 точки и 3.3 битки от пейката, стреляйки 41% от полето, 39% от тройката и 86% от наказателната линия. Любопитното е, че той и ЛеБрон Джеймс са единствените двама дейни играчи в топ 25 на безконечната реализаторска ранглиста. Краля е на трета позиция с 35,189 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР