23-годишната Руки Ай от Коня, Турция, вече пет години е

...
23-годишната Руки Ай от Коня, Турция, вече пет години е
Коментари Харесай

Мъж свари жена си във вряла вода - била го изненадала със закуска в леглото

23-годишната Руки Ай от Коня, Турция, към този момент пет години е омъжена за човек на име Али, само че не стопира да му прави изненади. И по този начин, на сутринта тя решила да поглези избраника и да донесе закуска в леглото. Импулсът на момичето обаче се трансформирал в провал.

28-годишният брачен партньор въобще не бил благополучен, сърдит, че жена му го събудила. Мъжът почнал да крещи, с цел да остане самичък, а по-късно момичето отишло на закуска с дребната си щерка. Скоро главата на фамилията все пак се включила към тях - със закани за бракоразвод и, че ще вземе детето от Руки.

Мъжът бил толкоз сърдит, че хвърлил вряла вода в лицето на жена си. Тя обаче се обърнала, а водата заляла торса и бедрото й, както и краката на щерка й, написа The Sun.

"Исках да избягам, само че отпаднах от болката. Когато пристигнах, чух щерка ми да крещи и тогава почувствах по какъв начин ме хвана за косата и ме завлече в банята, " споделя Руки Ай.

Момичето съумяло да извика помощ, когато садистът бил заплеснат от телефонно позвъняване. Пострадалата е незабавно откарана в болничното заведение, а мъжът е арестуван от чиновниците на реда. Скоро обаче той бил освободен под гаранция. Руки била ужасена, страхувайки се за живота си и сигурността на щерка си.

Веднъж, четейки сходни истории за безнаказаността на мъжете, Али й споделил: „ Виждаш ли, в случай че те убия тъкмо в този момент, никой няма да се интересува “. Момичето решило да опише историята си обществено и след стихия от публично отвращение брачният партньор й още веднъж бил спретнат под стража.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР