Генчо Петров, бащата на Любомир Петров от пловдивското село Сухозем,

...
Генчо Петров, бащата на Любомир Петров от пловдивското село Сухозем,
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Свекърът на убитата от мъжа си арендаторка в Пловдивско краде яко от мъртвата си снаха

Генчо Петров, бащата на Любомир Петров от пловдивското село Сухозем, е хванат в кражба. Вчера от полицията излезе известие, че 43-годишен мъж е спрян за инспекция, до момента в който управлявал джип "Сузуки Вита " с ремарке.

В него ченгетата от районно управление (на МВР) Хисар разкрили зърнена продукция- 500 кг. пшеница и 70 кг. слънчоглед, чийто генезис не съумял да потвърди. Установено е, че мъжът незаконно лишил слънчогледа и пшеницата от икономически двор в село Бегово. За случая е известена Районна прокуратура Пловдив. Проверка на кореспондент на БЛИЦ сподели, че задържаният за 24 часа същина е Генчо-бащата на Любомир Петров, който преди пет месеца умъртви обичаната си Красимира Куковска с газова пушка.



Нееднократно въпросният мъж е влизал в халето на мъртвата си снаха и е изнасял продукция от там, оповестиха за БЛИЦ проверяващи. Едва предишният ден обаче полицията е съумяла за го залови. Пред репортера ни Дочка Колева-бабата на жертвата Красимира, неведнъж съобщи, че в дома на внучката й влизат роднините на Любомир, до момента в който той е в ареста и изнасят разнообразни движимости, а също по този начин и продукция от склада.

След като Красимира беше убита, модерното хале, издигнато от татко й, незнайно по какъв начин и за какво е минало по някакъв метод в ръцете на Генчо. Тоест там имало надзирател, който непринудено и против обещания за пари отключвал и давал доста от продукцията на свекъра. БЛИЦ напомня, че преди пет месеца покруса раздруса Пловдивско. Мъргва, с прострелна рана в гърдите, в дома си в село Бегово беше открита 21-годишната Красимира Куковска. Отначало момчето, от което жертвата има две невръстни деца, е декларирало, че по този начин е намерило обичаната си. След като разиграва проверяващите седмица, 20-годишният Любомир Петров си призна че несъзнателно сякаш е прострелял Красимира, до момента в който се карали и боричкали с въздушна пушка.


Сега обаче обвиняването е преквалифицирано в съзнателно и следва Любомир да се изправи пред съда. Сагата датирала от години и всички в Бегово са осведомени с нея. Любомир преди към 3 години завъртял главата на Красимира, само че не бил одобряван нито от роднините й, нито от приятелите й. Казвали и, че той е с нея единствено поради пари. Бащата на момичето бил богат арендатор с хиляди декари земя. В следствие обаче той умрял, преди този момент от злополука си отишла и майката. Красимира родила две деца на Любомир, само че проблемите били всекидневие в младото семейство. Той единствено харчел, не работел и пилеел извънредно доста пари за безсмислени неща. Красимира се оплаквала, че ще я докара до просешка сопа. Така се стигнало досега, в който момичето изгонило момчето от живота си. Седмица по-късно пристигнала гибелта и Красимира вечно останала на 21 години.

След няколко дни тя трябваше да навърши 22, проплака бабата Дочка пред медията си. Тя не може да прежали двете дребни деца на внучката си, които сега се гледат от майката на Любомир и от въпросния Генчо. Дочка Колева води каузи, с цел да прибере сирачетата при себе си и да ги отгледа. Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР