Пищна погача организира Златка Райкова за първородния си син Благой-младши. Плеймейтката

...
Пищна погача организира Златка Райкова за първородния си син Благой-младши. Плеймейтката
Коментари Харесай

Златка И Благо Избухват В Чалготека След Погачата

Пищна погача провежда Златка Райкова за първородния си наследник Благой-младши. Плеймейтката събра куп приятелки, които да орисат сина й точно на 40-ия ден от неговото раждане. Едно е ясно – новороденото отроче на някогашния футболен национал не може да избяга от попрището на татко си.

Макар множеството майки да залагат на нежни цветове и анимационни герои за празниците на своите новородени, русата Златка държи тематиката на тържеството да е футболна и всичко да е в яркозелен цвят. Златето предложения най-близките си приятелки, като съблюдава редица български традиции.

Сред приятелките не се открояват имена от родния елит. Единствено Ваня Червенкова показа, че не е съумяла да участва на събитието, само че изпрати специфичен подарък за бебето, с който се похвали в интернет.

Златка Райкова пусна няколко фрагмента от погачата, в това число и фотография на бебето, само че несъмнено, със закрито лице, тъкмо както е съвременно сега.

“Погача на моята обич. Обичам ви, Благой Георгиев и Благой-джуниър. Благодаря на всичките ми приятелки”, написа младата майка под фотографията в обществените мрежи.
Русата Златка се погрижи тематиката да е футбол
След женското матине празненството се трансферира в столична чалготека. Там към този момент се включи и гордият татко Благой, за който това е четвърто дете.

До дребните часове на нощта Златка и обичаният й Благо куфяха под ритмите на родните чалга шлагери в компанията на някои от най-верните си другари, написа България през днешния ден. В заведението Благо Георгиев не пропусна да захапе мундщука на обичаното си наргиле.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР