Снимки по бански на фолк певицата Десислава втрещиха феновете й.

...
Снимки по бански на фолк певицата Десислава втрещиха феновете й.
Коментари Харесай

Десислава Шокира със Снимки по Бански! Ето Защо:

Снимки по бански на фолк певицата Десислава втрещиха почитателите й. От предходната фигура на секс бомба не е останало нищо. След като роди второто си дете в края на 2017 година, певицата по този начин и не съумя да се оправи с наднорменото тегло.

Папарашките фотоси са направени на плаж в Несебър, където отмаря в компанията на младия си другар и татко на дребния й наследник – Благой Георгиев. Въпреки проблематичната физика на фолк дивата, двамата наподобяват все по този начин щастливи дружно.

Наднорменото тегло на певицата евентуално се дължи на хормонален проблем, който се е отключил след бременността й, издават осведомени. Десислава към този момент гони 40- те, а на тази възраст килограмите се смъкват доста по- мъчно.

Заради проблемите с тежестта фолкаджийката към този момент е забранила да бъде снимана по време на участията си в заведенията. Но очевидно не е планувала, че може да бъде снимана на всички места и когато и да е от почитатели или недоброжелатели, които след това да разпространят фрагментите.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР