Агенцията акцентира върху внедряването на съвременни иновативни технологии в застраховането

...
Агенцията акцентира върху внедряването на съвременни иновативни технологии в застраховането
Коментари Харесай

S P Европейските застрахователи са добре позиционирани и при Brexit без сделка

Агенцията подчертава върху внедряването на модерни новаторски технологии в застраховането

Европейските застрахователи са в положение да се оправят c вероятните проблеми в бизнеса, провокирани от Brexit – това сочи разбор на рейтинговата организация S&P. Оттам обаче предизвестяват, че всеки сериозен световен спад ще докара до волатилност, което най-вероятно ще значи опазване на ниските проценти ставки. Анализаторите на организацията дефинират Brexit като " основен кратковременен проблем за европейските кредитни пазари " и означават, че даже и Англия да напусне Европейски Съюз без договорка, няма да се стигне до навсякъде намаление на рейтинга за английските застрахователи.

По време на финансовата рецесия през 2008 година управническите екипи на застрахователите преведоха фирмите през сложния интервал на криза и ниски процентни ставки, като трансформираха оценката на риска и сътвориха устойчиви салда и позиции на капитала. В резултат на това европейските застрахователи са по-добре готови за сегашните комплицирани стопански условия, в сравнение с през 2008/2009 година отбелязва организацията.

От S&P подчертават върху внедряването на модерни новаторски технологии в застраховането и предизвестяват фирмите, които не са го създали, че ще изостанат надалеч обратно и бъдат изправени пред най-голямата разрушителна мощ, която заплашва обичайния бизнес-модел в бранша.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР