Не смятам, че е застрашено управлението към този момент. Господин

...
Не смятам, че е застрашено управлението към този момент. Господин
Коментари Харесай

Горещо! Менда Стоянова размаха пръст на Валери Симеонов: Пресоли манджата!

Не считам, че е застрашено ръководството към този миг. Господин Сидеров малко пресоли манджата. Той е прочувствен и реагира малко по-бурно. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ и ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова на въпрос за абсурда сред Волен Сидеров и Валери Симеонов.
“Ние сме повели редица законопроекти за облекчение на административната тежест. Не считам, че дейностите и действителната политика приказват за ликвидиране на бизнеса”, добави тя.

“Когато законът за приватизацията е още веднъж в Народното събрание, ние би трябвало да преразгледаме позицията си. Трябва да приемем ветото на президента”, разяснява още Менда Стоянова.

“Не съм съгласна с дебата, който се организира в медиите, за нагреваемите цигари. Никъде няма ясна и безапелационна информация дали нагреваемите цигари са по-малко нездравословни. Питахме Световната здравна организация и оттова ни дадоха отговор, че няма задоволително данни по тази причина дали това издание е по-малко нездравословно. Те смятат, че всяко произведение, което съдържа тютюн, е еднообразно нездравословно и не би трябвало да бъде третирано по друг начин”, посочи националният представител.

“Аз играя лобистки за бюджета, а представители на Българска социалистическа партия играят лобистки за една компания, която предлага това произведение на пазар”, отсече ръководителят на бюджетната комисия.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР