92 са новите случаи, диагностицирани с COVID-19 през изминалото денонощие

...
92 са новите случаи, диагностицирани с COVID-19 през изминалото денонощие
Коментари Харесай

39-годишен здрав мъж сред жертвите на COVID-19 в хасковска о...

92 са новите случаи, диагностицирани с COVID-19 през миналото денонощие в Хасковска област. Те са на възраст от 1 до 92 година и са от всички общини. Сред новите случаи е учителка от градина ”Пролет” в Харманли, като контактни под карантина са 20 деца от ІІ а група, преподавател и асистент педагог. Положителни проби за ковид са дали и 2 санитарки от МБАЛ-Хасково.

В болнични заведения се лекуват 235 души. Починали са 9 поданици на региона, на възраст от 34 до 96 години, от общините Хасково, Харманли, Свиленград, Ивайловград и Димитровград. Трима от тях, измежду които и изгубил борбата с подлото заболяване 39-годишен мъж от община Хасково, са без съпътстващи болести. Починала е и 34-годишна жена от община Димитровград, която е имала хронично белодробно заболяване.

В интервала 8-14 ноември, са осъществени 349 инспекции по отношение на съблюдаване на противоепидемичните ограничения на територията на област Хасково. Проверени са 78 заведения за публично хранене, 109 търговски обекта, 4 нощни заведения, 49 обекта с публично предопределение и други обекти- 109 броя. Съставено е едно наставление и 3 АУАН.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР