92-годишният Рупърт Мърдок обявява годежа си с 67-годишната си приятелка

...
92-годишният Рупърт Мърдок се сгоди! Годеницата му е рускиня, свързана с Роман Абрамович!!!

Снимка: Tweeter

Коментари Харесай

92-годишният Рупърт Мърдок се сгоди! Годеницата му е свързана с Роман Абрамович!!!

92-годишният Рупърт Мърдок афишира годежа си с 67-годишната си другарка Елена Жукова и разкрива проектите си да се ожени през юни
92-годишният Рупърт Мърдок разгласи, че се е сгодил за 67-годишната Елена Жукова, някогашен академик. Той се е срещнал с нея посредством третата си брачна половинка Уенди Денг. Това е шести годеж за медийният магнат.

 

 

Гуруто на Fox стартира да се среща с Жукова през лятото, откакто предходният му годеж с някогашната полицейска капеланка и собственичка на лозя Ан Лесли Смит беше анулиран единствено две седмици след оповестяването му.
DailyMail разкри, че двойката е почнала да се среща през август, когато двамата са били видяни да плават в Средиземно море по време на лятна отмора.

 

Тя е майка на Даша Жукова, красивата съветска световна дама, която е известна с брака си с съветския олигарх и някогашен притежател на ФК „ Челси “ Роман Абрамович.

Даша и третата брачна половинка на Мърдок Уенди Денг са огромни приятелки. Рупърт и Елена са се срещнали посредством Уенди и Даша, споделя източник.

 

Жукова е два пъти развеждана и е молекулярен биолог и експерт по диабет. Тя живее в Америка повече от три десетилетия, откакто напуща Русия през 1991 година дружно с щерка си. Преди да се пенсионира, тя работи в звеното за медицински проучвания в Калифорнийския университет. Източници настояват, че тя прекарва доста време с внуците си от Даша и Роман.

42-годишната Даша се разведе с Абрамович през 2019 година Споразумението ѝ включваше четириетажна къща в Манхатън. Сега тя е омъжена за Ставрос Ниархос, милиардер, правоприемник на корабна династия.

 

Източник – DailyMail/Превод:SafeNews

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР