900 филма, 600 сериала, 180 оригинални сериали, филми и документални

...
900 филма, 600 сериала, 180 оригинални сериали, филми и документални
Коментари Харесай

Какво да очакваме от навлизането на Disney+ в България на 14 юни?

900 кино лентата, 600 сериала, 180 истински сериали, филми и документални продукции - това ще чака пoтенциалните консуматори на стрийминг услугата Disney+ още от самия ѝ старт в България - вторник, 14 юни.

Платформата събира голямата библиотека на The Walt Disney Company, включваща продукции от марките Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic и Stars.

Отвъд това новите филми на компанията - в това число тези от филмовата галактика на Marvel - ще се появяват незабавно в услугата след края на престоя им в киносалоните.

На виртуално прессъбитие, обвързвано с идния старт на Disney+ в България, вицепрезидентът на The Walt Disney Company за Централна и Източна Европа Кахабер Абашидзе показа акцентите в наличието, цените за абонамент, опциите за наставнически надзор и за по едно и също време гледане.

Абонаментът за услугата у нас ще коства 7,99 евро на месец, а тези, които се абонират за година напред, ще платят 79,90 евро, т.е. единствено 10 месеца.

Друг забавен акцент е, че всеки акаунт има опция за до 7 профила - за членовете на всеки член на фамилията, всеки от които с персонализирани рекомендации.

Възможно ще бъде от един акаунт да се стриймва наличие на четири разнообразни устройства по едно и също време - да вземем за пример до момента в който гледате " Умирай мъчно " в хола, детето може да гледа " Енканто " на смарт телефона си, а в спалнята жена ви да гледа The Kardashians.

Същевременно налице е опция за безкрайно евакуиране на наличие на до 10 устройства и до 7 профила.

От Disney, предвид на голямото наличие за деца, натъртват и на опцията за наставнически надзор - профилите към даден абонамент, планувани за деца, ще могат да се настройват по този начин, че в тях да се демонстрира единствено уместно за дадената възраст наличие, само че да се скрива несъответствуващото (14+ или 18+). Също по този начин могат да се поставят PIN кодове на родителските профили, с цел да не може детето да влиза там.

В техническо отношение налице ще е Dolby Atmos тон, както и 4K HDR картина за избрани филми. Услугата ще е налична за разнородни устройства - от мобилни такива с Android и iOS, през компютри, Xbox, Playstation, Apple TV, до смарт тв приемници Samsung, LG, Sony и други.

По време на събитието беше обърнато внимание и на това по какъв начин се развива Disney+ досега - клиентите към 11 май т.г. са били 137,7 милиона. Компанията планува да доближи 230-260 милиона клиенти до края на фискалната 2024 година, когато чака и да се изравнят приходите и разноските ѝ.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР