90-та година, когато държавите си градяха политиката при нас какво

...
90-та година, когато държавите си градяха политиката при нас какво
Коментари Харесай

Бойко Борисов: На президента заплатата му е 11 000 лева

" 90-та година, когато страните си градяха политиката при нас какво ставаше? С кое от моите думи е нахлуване против президента. Той е в правото си да подлага на критика, само че не може като приказва за бедността да не си спомни 150 години по времето на Българска социалистическа партия по какъв начин беше, като приказва за партия-държава да не спомене и Българска социалистическа партия. " Така разяснява премиера Борисов пред bTV връзките си с президента Радев.

" Истински се надявам правосъдната система да докара до дъно процесите против олигарси, кметове и така нататък Съдебната система е самостоятелна. Аз и дума не мога да кажа. ", изясни той. " По време на Европредседателството огромните посетители бяха в " Маринела " - но то ние тези хотели имаме. Всичко беше претъпкано. Къде да ги настаним. " Това беше изявлението на Бойко Борисов по проблема с Ветко и Маринела Арабаджиеви.

" Всичко, което споделям за нарастването на приходите, в действителност идва от прекъсването на контрабандата. Превенцията кара контрабандистите да не внасят. Каквото и да внесат ще ги хванем и те стопират. По наше време чадър на контрабандисти не се е разпъвал. Нашата неточност беше, че не можах да наложа волята си да се обединим всички. Забогатяването на народа идва от всяка капчица, която влиза в държавния бюджет. ", обясни министър председателят.

" На президента заплатата му е 11 хиляди лв.. С 4 000 лв. по-голяма от моята. Моята в този момент става 7 хиляди лв. след толкоз трудов стаж. " Бедността не е грях, когато взимаш 11 хиляди лв., нали?! ", вбеси се Борисов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР