90% от нашия бизнес се реализира другаде, но 95% от

...
90% от нашия бизнес се реализира другаде, но 95% от
Коментари Харесай

Регистрираха сдружение Бизнесът за Пловдив

90% от нашия бизнес се осъществя другаде, само че 95% от личния състав ни живее тук, в Пловдив, ние също живеем тук и желаеме да създадем по този начин, че градът да стане едно по-добро място за живот.

С тези думи през днешния ден бе показано новорегистрираното съдружие с нестопанска цел „ Бизнесът за Пловдив”, съобщи БГНЕС.

В него към този момент членуват 20 бизнесмени, само че вратата е отворена и вярата е до края на годината те да станат най-малко 100.

Сред създателите са най- постоянните компании в Пловдив, които и в този момент вземат участие на процедура в живота на града посредством налозите си- на година членовете заплащат общо 700 000 лева локални налози, 860 000 лева такса боклук, а за МПС-тата- 1 085 000. Това им дава право и да имат мнение за някои управнически политики, които, съгласно тях, не са верни. Бизнесмените имат желание да осъществят няколко плана, които към този момент са почнали.

Сред тях е възобновяване на къща в Стария град, мониторинг на въздуха в града, следене на публичните поръчки. Те имат какво да дадат на общината във тип на експертиза и в ръцете на управленците остава решението дали да прибегнат до нея.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР