„90 на 100 сте от БКП. До 1990 година сте

...
„90 на 100 сте от БКП. До 1990 година сте
Коментари Харесай

Румен Гечев към ГЕРБ: 90 на 100 сте от БКП, децата на активните борци ли ще дават акъл

„ 90 на 100 сте от Българска комунистическа партия. До 1990 година сте били мързеливи, а в този момент сте дейни ли? Децата на дейните борци ли ще дават ум? “. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Румен Гечев по време на дебатите в пленарна зала. Представителите разискват приемане на план на решение за одобрение на Решение (ЕС, Евратом) 2020/2053 на Съвета от 14 декември 2020 година по отношение на системата на личните запаси на Европейския съюз.

С цел да се реализира по-голяма координация на инструментите за финансиране на Съюза с неговите политически цели, да се отрази по-добре ролята на общия бюджет на Съюза (наричан по-нататък „ бюджетът на Съюза “) за действието на единния пазар, да се обезпечи по-ефективна поддръжка за задачите на политиките на Съюза и да се понижат вноските на страните членки на база брутен народен приход (БНД) към годишния бюджет на Съюза, на съвещанието си от 17 до 21 юли 2020 година

Един от личните запаси, записани в бюджета на Съюза, съставляват приходите от данъци, награди, спомагателни или компенсационни суми, спомагателни суми или фактори, мита по Общата митническа цена и други отговорности, открити или които ще бъдат открити от институциите на Съюза по отношение на търговията с трети страни, мита върху артикули по изтеклия Договор за основаване на Европейската общественост за въглища и стомана, както и вноски и други отговорности, планувани в границите на общата организация на пазарите на захар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР