90-годишният актьор Майкъл Кейн играе главната роля в новата драма

...
90-годишният актьор Майкъл Кейн играе главната роля в новата драма
Коментари Харесай

Майкъл Кейн разкри тайните на дълголетието си

90-годишният артист Майкъл Кейн играе основната роля в новата драма „ The Great Escaper “ за деец от Втората международна война, който бяга от старешки дом, с цел да участва на честването на Деня D във Франция. Това е същинската история на британеца Бърнард Джордан, който скрито напуща старческия си дом в Англия, с цел да отдаде респект на своите приятели, починали в Нормандия.


Кейн, който сега промотира това, което съгласно него е " може би последния му филм ", разкри тайните на дълголетието си пред кореспонденти.

„ Това са по-младите дами, отказването от бързите храни и носенето на маратонки “, сподели артистът и добави, че хората би трябвало да заобикалят и физически пострадвания, оповестява „ Индипендънт “.

Кейн е женен за някогашния модел Шакира Кейн от 1973 година, която е с 14 години по-млада от брачна половинка си. Освен това артистът разкри, че самият той е бил боен и е служил в Изерлон, Западна Германия след Втората международна война, както и че е взел участие в Корейската война.

„ Мисля, че всеки мъж би трябвало да влезе в армията “, сподели той. „ Станах артист едвам откакто напуснах армията. Служих девет години, а по-късно участвах във филм и споделих: " Майната му! " Предпочитам филмите! Харесаха ми парите и всичко останало “, призна артистът. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР