9 винаги е било любимото ми число - символ на

...
9 винаги е било любимото ми число - символ на
Коментари Харесай

Кандидатирам се, за да направим зелена трансформация на 23-и МИР в София: Таня Иванова - slava.bg

9 постоянно е било обичаното ми число - знак на нематериалност, на вътрешна мощ и отговорност, на търсене на нов път. 99 е номерът, с който вземам участие в надпреварите по мотоциклетизъм на писта и постоянно ми е носило победи у нас и в интернационалните съревнования.
Днес е 9-и март и напълно съзнателно избрах тази дата, с цел да ви споделя нещо значимо за мен.
Кандидатирам се като жител за депутат от 23-и многомандатен изборен регион в София.
Това е най-зеленият регион на нашия град и ще дам всичко от себе си, с цел да го направя още по-добро място за живеене за нас и за децата ни.
В идващите дни ще показва 23 плана за 23-и МИР: ясни, съответни, практични, вероятни. Те са подчинени точно на устрема да създадем толкоз значимата зелена промяна на България и на София. Трябва да сторим това не поради политическите европейски цели, а с цел да живеем всички ние по-добре в своя град, който е нашият огромен дом.
Така разбирам задачата на един същински НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ. Да направи всичко по силите си, с цел да обезпечи по-добро качество на живота за своите съграждани. Не да бъде машина за гласоподаване.
Ако печеля вашето доверие, това ще бъде обща победа за всички ни - тези, които обичаме нашия град.
За мен няма и няма да има "невидими " хора. Няма да има "невидими " проблеми и човешка болежка. Няма да има липса на съвест и отговорност. Този филм към този момент сме го гледали. Сега е моментът да създадем една значима смяна за нашето общо по-добро Утре!Благодарна съм за номинацията на Движение за права и свободи да повеждам листата на придвижването в 23-и многомандатен изборен регион в София и за гласуваното доверие, разгласи Таня Иванова.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР