9 политически партии и коалиции регистрира ОИК-Димитровград за участие в

...
9 политически партии и коалиции регистрира ОИК-Димитровград за участие в
Коментари Харесай

ОИК: 9 политически формации за кмет на Димитровград

9 политически партии и обединения записва ОИК-Димитровград за присъединяване в изборите за кмет на община: ГЕРБ, ПП-ДБ, „ Граждани за общината “, коалиция „ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ “, коалиция „ БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ “, коалиция „ ЗАЕДНО ЗА СИЛНА ОБЩИНА “, локална коалиция „ АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ ”, коалиция „ ЛЕВИЦАТА! ”, Политическа партия ВЪЗРАЖДАНЕ.

Регистрация за присъединяване във вота за кмет на община, общински съветници и кметове на кметства получиха същите 9 политически партии и обединения: ГЕРБ, ПП-ДБ, коалиция „ Граждани за Общината “, коалиция „ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ “, коалиция „ БЪЛГАРИЯ НА РЕГИОНИТЕ “, коалиция „ ЗАЕДНО ЗА СИЛНА ОБЩИНА “, локална коалиция „ АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ ”, коалиция „ ЛЕВИЦАТА! ” и Политическа партия ВЪЗРАЖДАНЕ.

Във вота единствено за общински съветници и кметове на кметства в община Димитровград ще вземат участие 4 политически обединения: Има Такъв Народ, партия „ ОБЩЕСТВО ЗА Народоосвободителна въстаническа армия БЪЛГАРИЯ ”, партия „ БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД ” и Движение за права и свободи.

ОИК в Димитровград записва и 5 инициативни комитета за издигане на самостоятелни претенденти за кметове на кметства, два от които за село Бряст: Минка Стоянова и Лидия Димитрова, Галина Панева за с.Каснаково, Невена Челебиева за с. Бодрово и Ангел Георгиев за с.Горски извор.

До момента публично оповестените кандидатури за кмет на община Димитровград са на сегашния трети мандат Иво Димов (ГЕРБ) и Пламен Панев (коалиция „ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ “). От локалната коалиция „ АЛТЕРНАТИВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ ” на Стефан Димитров обявиха, че ще разгласят претендента си в законовите периоди. Днес те ще показват претендентите си за кметове на кметства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР