9 пациенти са с по-сериозни травми, те са настанени в

...
9 пациенти са с по-сериозни травми, те са настанени в
Коментари Харесай

Последни подробности за пострадалите от тежкото ПТП край Свиленград

9 пациенти са с по-сериозни контузии, те са настанени в УМБАЛ Хасково

Състоянието на потърпевшите при злополуката на бургаски рейс край Свиленград е устойчиво, научи Флагман.бг. 9 пациенти са с по-сериозни контузии, те са настанени в УМБАЛ Хасково. В болничното заведение в Харманли са 4 дами и две деца, а в Свиленград - една жена.

Днес 10-годишното момче, потърпевшо от злополуката е било превозено за в допълнение фотоси и проучвания до УМБАЛ Хасково. Резултатите са положителни, няма съществени контузии и ще бъде върнато при майка си и брат си в здравното заведение в Харманли.
 Кметът на Бургас беседва с доктор Георги Гелов, изп.директор на МБАЛ Хасково и здравният министър доктор Асен Меджидиев
Хората са към момента в сериозен потрес, изключително лидерът на рейса Тодор Димитров. Той е със съществени контузии, само че без заплаха за живота.

В същото време стана ясно, че тялото на умрялата жена е разпознато от околните й, катафалка от Бургас ще я транспортира. Към днешна дата не се постанова транспортираме с коли за спешна помощ на пациенти до морския град. Ще се държи връзка с шефовете на болничното заведение и при опция или нужда хората ще бъдат превозени до Бургас. 

В момента на мястото на случая се организира акция за изваждането на рейса от дерето. Документите, телефоните и персоналните багажи на хората са към момента в него. Те ще бъдат разказани от полиция и изпратени в Бургас откакто е допустимо влизане в рейса. 
 Д-р Димитър Ермов, шеф на МБАЛ Свиленград. Той посрещна кмета Димитър Николов преди минути
Кметът на Бургас Димитър Николов изрича сърдечни благодарности на шефовете на трите лечебни заведения в Хасково, Харманли и Свиленград- доктор Гелов, доктор Чанкова и доктор Ермов, както и на всички лекари и медицински сестри за грижата и помощта, която оказват на пациентите от Бургас. Бургаският кмет благодари на органите на реда за експедитивната и виновната им реакция след случая.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР