9 награди получи Райфайзен Банк Интернешънъл на церемония по връчването

...
9 награди получи Райфайзен Банк Интернешънъл на церемония по връчването
Коментари Харесай

Райфайзен Банк Интернешънъл с глобална награда за банкова трансформация

9 награди получи Райфайзен Банк Интернешънъл на гала по връчването на влиятелните оценки на на Юромъни (Euromoney) в Лондон.

Престижното финансово издание Юромъни присъда на Райфайзен Банк Интернешънъл световната премия за сполучлива стратегия за промяна.

Отличните пазарни позиции и качеството на продуктите и услугите на мрежата на РБИ в Централна и Източна Европа бяха отличени с други 7 награди.  А дъщерните банки на Райфайзен в Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, Косово, Сърбия, Словакия и Украйна бяха избрани на „ Най-добра банка “ в съответната страна.

“Много банки трябваше да се преструктурират през последното десетилетие, само че единствено някои съумяха да осъществят поврат толкоз бързо и дейно, колкото РБИ. Амбициозният трансформационен проект разреши на Австрийската банкова група да възвърне финансовата си база и рентабилността си без това да окаже въздействие върху главния й бизнес модел. Тя също по този начин проправи пътя за нови вложения в напредък и нововъведения. Днес РБИ е доста по-силна и устойчива институция спрямо преди три години и заслужен победител в категорията най-хубава банкова промяна в света “. Така Юромъни изяснява решението на журито за присъждането на световната премия на РБИ.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР