9 магазина в цялата страна и превръщането им в мултифункционални

...
9 магазина в цялата страна и превръщането им в мултифункционални
Коментари Харесай

Kaufland България ще модернизира още 9 хипермаркета от веригата си през 2023 г.

9 магазина в цялата страна и превръщането им в мултифункционални търговски центрове, компанията ще затвърди позицията си на One Stop Shopping иноватора на българския ритейл.

„ През миналата година продължихме интензивното обогатяване на микса от наематели и работихме в посока нови концепции и нововъведения. С нашата One Stop Shopping идея ние осигуряваме цялостна атмосфера за извършване на покупки и отговаряме на упованието на клиентите ни за улеснение и достъп до още по-голям подбор от артикули и услуги. Към днешна дата в комерсиалната ни мрежа имаме над 500 обекта и 120 дейни наемателя - вътре във филиалите ни и във външната зона. През 2023 година ще надградим тази наша тактика, като по едно и също време с това ще продължаваме да внедряваме нововъведения в магазините ни “, разяснява Петър Пекалиев, началник направление „ Снабдяване “ в Kaufland България.

През 2022 година най-голямата комерсиална верига у нас откри 2 нови хипермаркета и влага над 40 млн. лева в обновяването на 12 свои обекта. Едновременно с това Kaufland България разшири асортимента си и той към този момент надвишава над 20 000 продукта.

Като част от One Stop Shopping концепцията на веригата и въвеждането на новаторски за българския пазар услуги, водачът в ритейла обезпечи на клиентите си ново равнище на обслужване.

В хипермаркета Kaufland Варна – Тошево беше открита най-голямата за страната зона с наематели, ситуирана на повече от 1 200 м². Сред огромните нововъведения в магазина бе и първият food court на Kaufland с повърхност от над 200 м², който предлага на клиентите многообразие от храни и питиета, прясно приготвени на място. В хипермаркета беше разкрита първата за Kaufland отвесна детска площадка с пързалка, стена, въжета и мрежи за катерене.

След обновяването на филиала на веригата в столичния квартал „ Банишора “ обектът получи първия в света документ за качество TÜV за магазинна витрина. Витрината е с дължина 28,80 м и в нея се съхраняват над 400 свежи храни, непакетирани меса и салами, сирена, маслини, млечни артикули, салати, риба и морски блага. Сертификатът за качество се издава от самостоятелната организация TÜV AUSTRIA в уверение на това, че употребата на оборудването дава отговор на най-високите интернационалните стандарти – сигурност на храните, качество на процесите, надзор на рисковете.

Към разширения подбор на реновирания през есента магазин на Kaufland в кв. „ Малинова котловина “, компанията внедри и първата по рода си в България микрооранжерия за отглеждани на място подправки. Иновативното оборудване разрешава на клиентите да проследят растежа на подправките в напълно следена 100% екологична среда. Тя дава опция да се разкрие цялостният хранителен капацитет на растенията, свеждайки до най-малко потреблението на естествени запаси. Другата иновация за българския пазар, която се намира в същия хипермаркет, е машината за опушване на меса и риби.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР