9-годишното внуче на 53-годишния мъж, който простреля бившата си жена

...
9-годишното внуче на 53-годишния мъж, който простреля бившата си жена
Коментари Харесай

Потрес, 9-годишното внуче е свидетел на кървищата в Лясковец

9-годишното внуче на 53-годишния мъж, който простреля някогашната си жена и се самоуби, е станало очевидец на разпрата им и е видяло кървавата драма. Това разгласи наблюдаващият прокурор по случая Мирослав Овчаров от Окръжната прокуратура в Търново пред

" Детето е възприело събитията и по какъв начин дядо му е отишъл до гаража за втори патрон. Заредил късоцевната самоделна пушка и се самопрострелял. Момчето е разпитано в синята стая в наличието на психолог и баба му по майчина линия, с цел да се усеща умерено ", описа прокурорът.

Детето живеело с дядо си, който работел като багерист и към този момент имал един бракоразвод зад тила си. Майка му била в чужбина, а бащата също не полагал грижи. След случилото се бабата по майчина линия е поискала да го вземе при себе си.

Двойката, потънала в кръв, била открита от инцидентен минувач, който в началото чул два изстрела през дребен период, само че помислил, че са фойерверки. Като доближил обаче, останал ужасяващ и позвънил в полицията.

Злокобно съвпадане е, че къщата на драмата от ревнивост в Лясковец е на по-малко от 100 метра от вкъщи на Петко Стрелеца. През 2014 година при часове престрелка с отряда за битка с тероризма барикадиралият се и въоръжен до зъби Петко Петков умъртви командоса Емил Шарков и рани тежко трима негови сътрудници. Така улица " Капитан Петко челник " в центъра на града си завоюва печална популярност.

Засега досъдебното произвеждане е формирано за опит за ликвидиране, защото 51-годишната жена се бори за живота си в болничното заведение във Велико Търново. В четвъртък вечерта и е направена комплицирана интервенция, изгубила е доста кръв и положението й е сериозно.

Жестоката покруса разтресе Лясковец към 20 часа в четвъртък, когато 51-годишната жена отишла да върне кучето на някогашния си мъж след раздялата им. Двамата се скарали и ядосаният мъж сграбчил самоделно огнестрелно оръжие и стрелял. Прострелял някогашната си в региона на корема, след което самичък се гръмнал в гърдите. Той е умрял на място.
Свързани вести Трагедия! Мъж гръмна някогашната и се самоуби
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР