9-годишно момченце пламна като факла пред магазин в Дупница. Инцидентът

...
9-годишно момченце пламна като факла пред магазин в Дупница. Инцидентът
Коментари Харесай

Запалка гръмна в ръцете на 9-годишно момче в Дупница

9-годишно момченце пламна като факла пред магазин в Дупница. Инцидентът е станал в понеделник следобед, когато третокласникът отишъл с татко си да пазари. На излизане пред магазина обаче внезапно гърба на детето горящ, написа " Монитор ".

„ Чухме мощни писъци и в действителност доста се уплашихме. Детето напряко се свлече на земята от болежка. Бащата незабавно смъкна неговите облекла и стартира да гаси пламъците по тялото на сина си “, описаха очевидци на случилото се. Случайни клиенти от комерсиалния обект подали сигнал на тел 112. Веднага на място бил изпратен екип на Спешен център и полиция. След обзор се открило, че детето е с към 15% изгаряния, което наложило незабавното му превозване до столичната клиника „ Пирогов “, написа novini.bg.

“Момченцето беше с надълбоко изгаряне по гърба. Най-вероятно ще се наложи дълго време да се възвръща “, разясниха медици от Дупница.

По първична информация от полицията, детето си е играело със запалка и най-вероятно тя е гръмнала. При опит да я махне от ръцете си детето я метнало на гърба, а по-късно са се запалили и облеклата му. „ Нашата информация е, че изгарянията са сред 10-15%. Категорично можем да кажем, че става дума за самоподпалване. Вчера детето беше в потрес и нямаше по какъв начин да го разпитаме “, разясниха от ОДМВР – Кюстендил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР