9-годишно дете загина при падането на отрязано дърво в монтанското

...
9-годишно дете загина при падането на отрязано дърво в монтанското
Коментари Харесай

Дете загина на място при падане на отрязано дърво

9-годишно дете почина при рухването на отрязано дърво в монтанското село Пърличево, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Монтана. Ужасяващият е станал през вчерашния ден. След обяд е бил получен сигнал на незабавния телефон 112 от бащата на детето.

61-годишният мъж разказал, че до момента в който рязал в гората дърва за огрев в землището на селото детето било с него. Тогава едно от дърветата паднало върху 9-годишното и го умъртвило на място, предава.
 Блъснато дете умря в Пазарджишко: Закъсняла ли е колата за спешна помощ? Блъснато дете умря в Пазарджишко: Закъсняла ли е колата за спешна помощ?
Служител на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик блъсна 8-годишно дете на пешеходна пътека в село Братаница. По-късно момичето умря...

На местопроизшествието идва екип на полицията и кола за спешна помощ. Униформените направили оглед, а медиците единствено установили гибелта на детето и транспортирали натрупа за аутопсия. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР