9-годишно българче от Варна е най-красивото дете на планетата. Бриана

...
9-годишно българче от Варна е най-красивото дете на планетата. Бриана
Коментари Харесай

Българче е най-красивото дете в света

9-годишно българче от Варна е най-красивото дете на планетата. Бриана Петрова за повторно печели купата най-красиво дете на Земята, научи HotArena.

Малката чародейка сграбчи купата на състезанието М ини Мис и Мини Мистър Планета 2019 . Тази година събитието се организира в София, защото и предходната година актуалната победителка съумя да грабне купата в конкуренция с още 55 деца в Солун.

Тази година варненката съумя да надвие конкуренция от над 30 страни. Претендентките бяха деца от 4 до 17 години от Южна Африка, Бразилия, Индия, Румъния, Грузия и прочие.

Международно жури прави оценка претендентите, а също така децата бяха оценени и от свои връстници, които са били лауреати в предходни надпревари.
Бриана дефилира в няколко рунда—с българска носия, блестяща бална рокля и костюм на нимфа, написа „ България през днешния ден ”.

Само преди половин година тя победи представителите на 55 страни в Солун, където за първи път се окичи с купата „ Най-красиво дете в света ”.

Момиченцето призна тогава, че въобще не е очаквало подобен триумф.

„ Не го чаках, доста съм щастлива. За пръв път вземам участие в конкурс за хубост. Сега съм като принцеса, постоянно съм мечтала за това ”, споделя още тя.

Бриана печели журито с план за деца в неравностойно състояние. „ По време на презентацията тя приказва толкоз пленително и запалено, че някои хора от журито се просълзиха ”, споделя Кристина, майка на победителката.

Бриана е родена през 2009 година и сега учи във варненското учебно заведение „ Гео Милев ”. Чаровницата към този момент е в четвърти клас и обожава български и математика.

Хобитата й са свързани с музика, танци, пеене и неслучайно я назовават „ детето–чудо ”. Въпреки нежната си възраст, досега тя има завоювани над 60 медала от надпревари по хубост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР