9 години затвор за Кристиан Николов, реши Върховният касационен съд.

...
9 години затвор за Кристиан Николов, реши Върховният касационен съд.
Коментари Харесай

Окончателно! Кристиан Николов получи 9 години затвор за убийството на Милен Цветков

9 години затвор за Кристиан Николов, реши Върховният касационен съд. В рамките на 10 години той няма да има право да ръководи МПС. 
Прочетете още
Съдът одобри, че закононарушението е осъществено при възможен предумисъл - поради използването на опиати и високата скорост, с която е управлявал Кристиян Николов.

Адвокат на фамилията на Милен Цветков - Менко Менков разяснява пред bTV, че това е пробив в правосъдната процедура за последните 33 години - приемането на предумисъл при злополука.

Досега два правосъдни състава не откриха задоволително доказателства за умишлена виновност на Кристиан Николов. Твърдеше се, че действието не е осъществено с предумисъл, а по несъобразителност. Както обвиняването, по този начин и околните на Милен Цветков обаче упорстват за връщане на делото.

Милен Цветков почина, до момента в който чакаше на червен светофар, а Кристиян Николов удари автомобила му с превишена скорост. По време на делото стана ясно, че той не е направил опит да спре и е използвал дрога. Днес на лобното място на журналиста бяха сложени цветя.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР