9% ДДС за ресторанти, туроператори, транспортни услуги, спортни съоръжения и

...
9% ДДС за ресторанти, туроператори, транспортни услуги, спортни съоръжения и
Коментари Харесай

9% ДДС за ресторанттьорския и туристически бранш се запазва за още една година

9% Данък добавена стойност за заведения за хранене, туроператори, транспортни услуги, спортни уреди и туристически услуги ще продължи да работи и през идната година! Това реши Парламентарната комисия по бюджет и финанси.

Оценяваме го като отговорно държавническо решение, което ще помогне на българския бизнес да поеме глътка въздух в тези тежки и несигурни времена.

Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България показват своята признателност на вносителите на предлагането Красен Кралев, Кирил Ананиев и група народни представители, както и на всички политически сили, които го поддържаха в комисията – ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи, " Възраждане “, Българска социалистическа партия и Български напредък.

По този метод съвсем всички парламентарно показани партии се сплотиха в поддръжка на най-засегнатите от рецесиите бизнеси и демонстрираха, че могат да загърбят разликите си по значими за обществото тематики. Искрено се надяваме, че това е стъпка към туширане на политическото напрежение и намиране на решения за устойчиво ръководство на България.

Благодарим и на всички организации и хора, които работиха за опазване на ставката от 9% Данък добавена стойност!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР