88-то автомобилно изложение в Женева вече се движи с пълна

...
88-то автомобилно изложение в Женева вече се движи с пълна
Коментари Харесай

Audi и Airbus показаха бъдещето на транспорта

88-то автомобилно ревю в Женева към този момент се движи с цялостна мощ и през идващите 10 дни ще станем очевидци на най-новите и футуристични хрумвания и концепции в транспортната промишленост. Но един от най-горещите модели на тазгодишния конгрес несъмнено е колаборацията сред Audi и Airbus, а точно Pop.Up Next хибридът, който наподобява като отрезка от вестник от бъдещето.

 Снимка 344518

Pop.Up Next е микс сред гения на Audi в автомобилното произвеждане и напъните на Airbus да основат работещ, логичен и функционален дрон за градска подвижност.

 Снимка 344516

Автомобилният модул съставлява дребно купе за двама, захранвано напълно от електричество и направено за изцяло самостоятелно шофиране. В него е поместен и 49-инчов екран, датчици за лицево различаване и следене на придвижванията на ръцете, а контролът се прави съвсем напълно посредством гласови команди.

 Снимка 344517

Дроновата част, която е дело на Airbus, се свързва с купето чрез тавана, а концепцията му е да съставлява комфортно решение за увеличаващия се трафик в огромните градове по света.

Pop.Up Next, несъмнено, е концептуално създание, което несъмнено не значи, че ще остане такова. Това въпреки всичко е вторият сходен артикул на Airbus, а присъединението на Audi към доусъвършенстването му значи само, че планът се развива и има огромен късмет да се трансформира в действителност.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР