86-годишна жена беше убита при пожар в Куинс заедно със

...
86-годишна жена беше убита при пожар в Куинс заедно със
Коментари Харесай

86-годишната майка в Ню Йорк и нейният син загинаха при пожар в къща, след като синът се втурна обратно в пламъците, за да я спаси

86-годишна жена беше убита при пожар в Куинс дружно със сина си, който храбро се втурна назад вътре горящия дом в обезверен опит да избави майка си, съгласно очевидци и FDNY.

Пламването на две аларми избухна в мазето на къща на 164-та улица сред 108-о и 109-то авеню в Ямайка към 18:00 часа, привличайки вниманието на минувача Гершам Макгоуън, който спря и се обади на 911.

Но преди да се обади за незабавна помощ, Макгоуън сподели, че е приказвал с 61-годишния мъж отвън къщата, който му споделил, че би трябвало да се върне вътре, с цел да избави старата си майка.

„ Той в никакъв случай не излезе, майка му също не излезе и по-късно видях, че взеха две тела от къщата “, сподели Макгоуън.

Служители на полицията и пожарната потвърдиха двата смъртни случая.

„ Това е тъжно, дребосъче “, сподели Макгоуън. „ Това е тъжно, тъй като два живота преди малко си отидоха. Този човек беше самоуверен да се върне вътре, с цел да помогне на майка си, само че по този начин и не съумя. ”

Друг очевидец, Шантал Гбадо, назова фат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР