856 512 лева е сумата, която бе събрана по време

...
856 512 лева е сумата, която бе събрана по време
Коментари Харесай

Обявиха колко пари са събрани от Мача на Надеждата“

856 512 лв. е сумата, която бе събрана по време на " Мача на Надеждата " проведен от фондация " Стилиян Петров " на 6 септември. Набраните средства ще бъдат разпределени сред лечебни заведения, профилирани в битката с онкологични болести, както и за хора, които се борят с тях.

" Благодарим от сърце на всички хора, които бяха на стадиона, на спонсорите и тези, които се включиха по другите канали за подаяние. Без вас всичко това нямаше да се случи. Най-вече благодарим, че давате вяра на толкоз хора, които се борят с тази подла болест.
 Стилиян Петров: То мазохисти, мазохисти, но към този момент и психически сме изтрещели
Стилиян Петров: То мазохисти, мазохисти, но към този момент и психически сме изтрещели

След провалянето от Албания (0:2) рекордьорът по мачове с фланелката на " трикольорите " още веднъж разкритикува управлението на БФС и за следващ път прикани за промени

Показахте, че българинът е с положително сърце и постоянно е подготвен да помогне. Накарахте ме да се усещам същински горделив, че съм българин. Нищо не може да опише страстта и заряда, които аз и моето семейство изпитахме на стадион " Васил Левски ". Дълбок реверанс пред всички вас ", съобщи Стилиян Петров.

DMS акцията продължава. Всеки, който желае да помогне, може да го направи като изпрати DMS STAN на номер 17 777 за всички мобилни оператори; с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions; или с банков превод към Български дарителски конгрес, IBAN: BG06UBBS80021026072940, съображение: DMS STAN.

В околните дни фондация " Стилиян Петров " ще провежда и търг в поддръжка на огромния футболист и треньор Петър Хубчев, който също се бори с подлата болест.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР