85 хиляди зрители изпълниха Сантаго Бернабеу“, за да посрещнат новия

...
85 хиляди зрители изпълниха Сантаго Бернабеу“, за да посрещнат новия
Коментари Харесай

Реал Мадрид представи Килиан Мбапе

85 хиляди фенове извършиха „ Сантаго Бернабеу “, с цел да посрещнат новия си любим – Килиан Мбапе. Лично президентът на „ Лос Бланкос “ приветства французина, който за първи път излезе на терена на клубния стадион на Реал Мадрид като футболист на мадридчани. Той беше посрещнат от почитателите с бурни овации, след което се прегърна с Перес, легендата на Франция и Реал Зинедин Зидан и с Хосе Мартинес Санчес - Пири.

„ Добър ден на всички. Ще се опитам да приказвам на испански. Уау, необикновено е да бъда тук, необикновено. Години наред мечтаех да играя за Реал Мадрид и в този момент фантазията ми се сбъдна. В момента съм едно доста, доста щастливо момче “, стартира речта си Мбаре. „ Първо желая да благодаря на президента Флорентино Перес, който вярваше в мен още от първия ден. Случиха се доста неща, само че му благодаря. Също по този начин благодаря на всички хора, които имаха принос да дойда тук. Беше много мъчно, само че в този момент съм тук и ще печелим дружно. Това е един необикновен ден. Още от дете имах единствено една фантазия, да бъда на този стадион и ето ме тук в този момент. Затова благодаря на всички мадридисти и на хората, които са тук през днешния ден “, продължи нападателят.

„ Ще ви кажа едно нещо: ще дам живота си за този клуб и за тази емблема. Искам да насочва и едно обръщение към децата, които са тук в този момент, тъй като виждам какъв брой са доста. Бях като всички вас. Имах една фантазия и в този момент я сбъднах. Със пристрастеност можете да постигнете всичко. Сега аз съм тук, само че идващият може да е някой от вас. Истината е, че съм доста прочувствен. Може и доста да приказвам, само че доста съм благополучен. Днес сбъдвам фантазията си да бъда в най-великия клуб и клуба на моите фантазии. Предлагам ви да извикаме дружно Ала Мадрид като едно огромно семейство. 1, 2, 3, Hala Madrid! ”, приключи Мбапе, представен от gong.bg.? @KMbappe?#WelcomeMbapp? pic.twitter.com/n3Y1lBNwzg — Real Madrid C.F. (@realmadrid) July 16, 2024
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР