84-годишният Благой Цветилов от първомайския кв. Любеново е човекът застрелял

...
84-годишният Благой Цветилов от първомайския кв. Любеново е човекът застрелял
Коментари Харесай

Предполагаемият убиец от Първомай е бил ловец, имал е и други провинения в миналото

84-годишният Благой Цветилов от първомайския кв. " Любеново " е индивидът прострелял собствен съгражданин в Първомай. Както TrafficNews заяви, мъжът е прострелял с пушка в главата по-младият от него Димитър Иванов. Жертвата е на 51 години и е арендатор на земи. Запознати със случая настояват, че е ставало въпрос за пари.
Прочетете още
Според наша информация Благой е стрелял с оръжие, за което не е несъмнено дали е законно притежавано. Местните споделят, че в предишното е бил ловджия, само че е прекомерно евентуално на тази възраст разрешителното му да не е възобновено и да се окаже нелегално.

Нападателят е имал и друго сходно нарушение в предишното – преди години, когато се е изграждала жп линия в региона, Благой е стрелял по аграрни грейдер, навлязъл в ябълковата му градина. Тогава не е имало потърпевши, а единствено счупено стъкло на машината.

Както TrafficNews по-рано заяви Инцидентът е станал малко след 12 часа през днешния ден. Убийството е осъществено с пушка, а патронът е попаднал в главата на жертвата.

Местните настояват, че става въпрос за споразумяване на неплатени сметки. След възникването на абсурда, по-възрастният от двамата извадил оръжие и гръмнал по-младият.  Убитият е аграрни производител и се грижил и за земите на възрастния мъж.

За момента от полицията и прокуратурата в Пловдив нямат информация по случая.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР