„Утре ще изпратя имейл с одитни доклади, в които ще

...
„Утре ще изпратя имейл с одитни доклади, в които ще
Коментари Харесай

Проф. Ангелов вади доказателства за директор на болница в София с нарушения в обществените поръчки

„Утре ще изпратя имейл с одитни отчети, в които ще се види по какъв начин изпълнителен шеф на лечебно заведение в София е нарушил закона за публичните поръчки, дублирал с контракти за външни услуги активността на заведението, уволнил е над 300 индивида. Финансовата загуба е 10 пъти по-висока тази година, а той стои на служба. Няма логичност да няма политически „чадър“. Министърът е осведомен и не е подхванал нищо. Уволняват се шефове с измислени учредения, а други, довели до колапс лечебни заведения, стоят, тъй като са угодни.“ Това разяснява пред NOVA проф. Костадин Ангелов, народен представител от ГЕРБ.

„Настоявахме за комисия, която проверява къде отива този един лев в цената на горивата. Този парламент изчерпа опциите да дава решения на жителите. С пределната цена на горивото ще спрем кражбите. Наблюдаваме ръководеща съпротива, която дава решения на всички въпроси“, означи проф. Ангелов.

„От ГЕРБ доста пъти сме предложили обединяване. Борисов е единственият политик, който подаде ръка по целите, той е общественик, мисли първо за страната, след това за партията и най-после за себе си. В основата на демокрацията стои връзката, другояче приказваме за диктатура“, уточни Ангелов. И добави, че растежът на инфлацията на питателните артикули е по-голям %, в сравнение с в Украйна.

„Цената на хляба е намаляла със смешните 2%. Има промоции, които не престават избран интервал в някои хранителни вериги“, означи професорът. Той разяснява и здравната тематика.

„Трябваше да подготвим здравната си система. Ние не сме подготвени за COVID-19. Говорим за здравна и административна несръчност – чак на 12 юли се сещаме за антигенните проби с направление. Това значи цялостно безхаберие“, счита той.

По думите му властта за ГЕРБ е била средство за решение на главните проблеми на жителите. „В момента България лети към злополука. Имаме съществени национални провокации – цената на тока, газа, хляба, еврозоната, коронавирус рецесията. Лидерското място в ГЕРБ не стои на масата за разискване, тъй като на национално заседание избрахме демократично Борисов за водач. Искаме той да води нашата партия, тъй като с помощта на трите му сполучливи мандати той реши огромни рецесии и е потвърдил, че може да води България и да предлага решение на проблемите“, съобщи проф. Ангелов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР