„Готов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с

...
„Готов съм да преразгледам, ако трябва и след срещата с
Коментари Харесай

Борисов за искания от БСП и ДПС вот на недоверие: Тези хора искат да провалят страната

„Готов съм да преразгледам, в случай че би трябвало и след срещата с Радев, и мораториума с медикаментите. Майка ми, Бог да я елементарни, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме, с цел да купуваме молекула за битка с рака“, сподели министър председателят Бойко Борисов в Брюксел във връзка вчерашното решение на държавното управление да отхвърли ветото на президента за мораториума върху молекулите.

Публикувахте от Бойко Борисов в 15 декември 2017 година

„1/3 от страните в Европейски Съюз, в случай че го има обещано лекарство, би трябвало да го купим и ние. Ще го вкараме отново в Народното събрание и ще го решим“, добави министър председателят.

„Въобще не й обръщам внимание на Нинова. Имаше избори със служебно държавно управление от президента Радев. На всеки 6 месеца, като на някой нещо не му харесва, да вършим избори ли? И то тъкмо по време на председателството ни, когато поставяме толкоз усилия“, разяснява министър председателят.

„Ясно е, че Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи желаят неуспех на председателството. Надявам се Доган да приказва с хората от партията си. Те желаят страната ни да се провали в този момент. Ние сами се дърпаме да сме си в казана с катрана. Само вижте по какъв начин са подбрали датата на вота на съмнение. Това ли е градивната съпротива? Те умират да се сринем и в руините те да се пробват още веднъж да крадат. Ще се съпротивляваме този път много“, съобщи Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР