82-годишният Ал Пачино е на път да задмине именития си

...
82-годишният Ал Пачино е на път да задмине именития си
Коментари Харесай

На 82, Ал Пачино отново ще става баща

82-годишният Ал Пачино е на път да задмине именития си сътрудник и другар Робърт де Ниро, който неотдавна стана татко на 79 години - той също чака дете от приятелката си Нур Алфала. Това удостоверил представителят на Пачино пред " People ". Новината бе обявена първо от TMZ.

Алфала е кино продуцент. Тя е бременна в осмия месец. 

Нур на премиерата на " The Price Of Everything " през 2018 година
Снимка: Getty Images
29-годишната Алфала е в обятията на Майкъл Корлеоне от април 2022 година Двамата за първи път провокираха клюки, че посред им пламти обич, когато бяха снимани да вечерят дружно. Множество източници споделиха на " Page Six " предходната година, че двойката в действителност се е срещала тихомълком по време на пандемията.

Роденият в Ню Йорк Пачино има щерка Джули Мари, на 33 години, от някогашната си обичана, треньорката по актьорско майсторство Ян Тарант. Той също по този начин е татко на 22-годишните близнаци Антон и Оливия, чиято майка е Бевърли Д`Анджело, с която излизаше от 1997 до 2003 година

Пачино приказва пред " The New Yorker " за бащинството през 2014 година: " Аз съм виновен пред тях. Аз съм част от живота им. Ако не бях, това би било разстройващо за мен и за тях.  Получавам доста от тази взаимна обич. Тя е способна да те изкара отвън теб самия. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР