80-те бяха годините на големите и ярки неща - големи

...
80-те бяха годините на големите и ярки неща - големи
Коментари Харесай

Всички бленуваха за тях през 80-те: ето как изглеждат тези музикални кралици днес

80-те бяха годините на огромните и ярки неща - огромни якета в неонови цветове, бухнали коси с галактически размер, обемни бижута и фрапантен грим. Колкото и смешно да наподобява този тип естетика днес, няма по какъв начин да не погледнем обратно към нея с известна носталгия. А какво по-добре подхранва носталгията от музиката?

Музикалните звезди на 80-те най-силно постановиха този жанр и го трансфораха в емблематичен за цялото десетилетие. За почитателите, които гледаха изваяните им тела и танцовите им придвижвания в музикалните клипове, те бяха неосъществим идеал.

Тези времена помнят някои дами, които през днешния ден не се славят с известността, която имаха тогава на музикалната сцена, само че все пак остават паметни персони, с които е израснало цяло потомство. Си Си Кеч, Саманта Фокс, Паула Абдул и компания - девойките желаеха да са като тях и се опитваха да им подражават, а момчетата имаха техни плакати в стаите си, по които въздишаха. 

Нека забележим по какъв начин са се трансформирали тези музикални кралици през годините и какво се случва с тях през днешния ден:
 Как се трансформираха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и в този момент  Как се трансформираха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и в този момент  Как се трансформираха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и в този момент  Как се трансформираха: позабравените музикални кралици на 80-те преди и в този момент
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР