80-годишният Харисън Форд влиза за пети път в ролята на

...
80-годишният Харисън Форд влиза за пети път в ролята на
Коментари Харесай

80-годишният Харисън Форд влиза за пети път в ролята на Индиана Джоунс

80-годишният Харисън Форд влиза за пети път в ролята на Индиана Джоунс. Филмът от поредицата носи името „ Indiana Jones and the Dial of Destiny “, а филмовият откъс към този момент е наличен в интернет. Лентата излиза на екраните на 30 юни 2023 година

Иконата на киното още веднъж ще изиграе обичания на генерации фенове професор, а негов сътрудник в приключенията ще бъде актрисата Фийби Уолър-Бридж, написа " Нова телевизия ".

Форд е на 80 години, само че в част от лентата още веднъж е млад. Това се дължи на потреблението на напреднала технология за закъснение на стареенето, а във кино лентата Индиана Джоунс е подмладен в ретроспекция. 

Трейлърът на кино лентата демонстрира Инди, изправен пред нови врагове, откакто видимо се е отдръпнал от динамичния живот. В сцените той още веднъж препуска с фамозния си бич и шапка.

Актьорът разказва историята като „ цялостна с завършения, смях и същински страсти “. Той също по този начин признава, че фотосите са били сложни и дълги, само че е доста удовлетворен от резултата.

Към Форд в екшън-приключението се причисляват и актьорите Мадс Микелсен, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Джон Рис-Дейвис. Режисьор на лентата е Джеймс Манголд („ Да преминеш границата “, „ Лоугън “, „ Върколакът “).

„ Индиана Джоунс 5 " ще излезе по кината на 30 юни 2023 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР