8-месечно бебе е изнасилено в индийската столица Делхи, съобщава БиБиСи,

...
8-месечно бебе е изнасилено в индийската столица Делхи, съобщава БиБиСи,
Коментари Харесай

Брутално престъпление! Братовчед изнасили 8-месечно бебе в Делхи! Такова зверство едва ли някога е имало!

8-месечно бебе е изнасилено в индийската столица Делхи, оповестява БиБиСи, базирайки се на полицията. Предполага се, че закононарушението е осъществено от братовчед, който е на 28 г .

Полицията разясни, че бебето е в сериозно положение след приемането му в болница в неделя. Шефът на Комисията за отбрана на дамите в Делхи Свати Маливал посети бебето и разказа получените пострадвания като " ужасяващи ". Тя добави, че жертвата е минала през 3-часова интервенция.

В Индия се води плевел спор за половото принуждение след съдбовното групово обезчестяване на студентка през 2012 година Изнасилването на бебето е станало в неделя, само че локална медия заяви за закононарушението в понеделник.

Случаят шокира Индия. Хората се чудят дали не са достигнали ново дъно. Но сходни случаи не са необикновени за страната.

Според публични данни през 2016 година са регистрирани 19 765 случая на изнасилени деца, което е с 82% повече спрямо миналата година, когато е имало 10 854 случая.

Преди няколко години 11-месечно бебе е било отвлечено от комшия, до момента в който майката е спяла до него и брутално е изнасилено в продължение на 2 часа.

На всеки 26 минути в Индия се изнасилва дете на възраст под 18 година 240 милиона девойки са сключили брак преди да навършат 18 година Около 53% от децата са били жертва на полов тормоз. 50% от изнасилвачите са родственици или познати на жертвата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР