8 лунен денДен за пречистване на душата и тялото. Хубаво

...
8 лунен денДен за пречистване на душата и тялото. Хубаво
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 14 декември 2018 г.

8 лунен ден

Ден за филтриране на душата и тялото. Хубаво е, почтено да признаем пред себе си своите грехове. Денят е прекрасен да се освободим от тях – елементарно ще се каем, елементарно ще прощаваме и греховете на другите. Така че, не изпускайте удобната опция: това е ден за смирение.

Обмислете своя живот, спомнете си предишното. Пречистване на душата с огън е една от настоящите практики за това денонощие – това може да е огън измежду природата или домашната камина, само че и фитила на елементарна свещ ще свърши работа. Не бива да сте разпуснати и егоистични.

Днес, денят ще бъде още веднъж като вчерашния, много прочувствен, прочувствен, комплициран на моменти, каращ ни да се усещаме ненаясно със себе си и слуващото се към нас. Възможни са внезапни промени на настроенията.

Възможно е, в избрани часове да се усещаме леко потиснати, затруднени, лимитирани. Ще се наложи да се сблъскате с доста загради, с които ще трбява да се борите с цел да ги преодолявате.

Но в това време ще имате и нужните сили да се справите с нужните задания, като в това време ще бъдете проведени, и ще гледате да поставите всичко в ред, режим и конструкция. Това ще ви помогне извънредно доста за в бъдеще, и за осъществяване на вашите цели и проекти. Тези ваши стъпки, които ще предприемете, ще ви дадат неповторими резултати.

Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР