8 лунен ден от 13:36 часа на 26 октомври до

...
8 лунен ден от 13:36 часа на 26 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 26 октомври 2017 година

8 лунен ден от 13:36 часа на 26 октомври до 14:19 часа на 27 октомври

Ден за филтриране на душата и тялото!

Хубаво е почтено да признаем пред себе си своите грехове. Денят е прекрасен да се освободим от тях – елементарно ще се каем, елементарно ще прощаваме и греховете на другите. Така че, не изпускайте удобната опция – това е ден за смирение.

Обмислете своят живот, спомнете си предишното. Пречистване на душата с огън е една от настоящите практики за това денонощие – това може да е огън измежду природата или домашния подобен – свещ, камина.

На моменти денят може да ни се стори прекомерно замайващ и в това време доста забавен. Днешният ден ще бъде с мощна енергетика. Ще бъдем много внимателни, мнителни, и несигурни в избрани моменти.

Възможно е да изпитаме доста мощни усеща и страсти денем, които ще можем да покажем в едно креативно изложение – прелестно озарение, вътрешен глас, илюзии и логика на психиката.

През този ден ще имаме опция да усетим своите мощни качества. Перфектно ще навлизаме в дълбочина, с цел да можем да реагираме съответно при напрегнати и даже спешни обстановки. Начинът, по който това ще става няма да е посредством стресови миг, а по един внимателен и нравствен път.

Денят ще е доста потребен и сполучлив! Тоест, очаквайте доста положителни благоприятни условия и хармонични събития да ви се случват през този ден.

Четвъртък ще е задоволително мощен и позитивен и ще ни даде големи благоприятни условия за развиване, уголемение. Общо казано, чака ни един перспективен ден.

Оптимизмът няма да стихва, ще гледаме самоуверено в бъдещето. Благоприятен ще е за всичко, което е обвързвано с образование, пътувания и всичко обвързвано с чужбина – съвършен ден за другарство, договаряния и изключително в случай че те са с чужденци. Всичко ще се развива бързо и ще приключи с огромна успеваемост.

В избрани обстановки е допустимо да се появят компликации, и пречки, които да попречат на някои наши проекти. Може да се почувстваме малко отегчени и изтощени, изключително в края на деня, както и да срещнем някои загради и трудности, само че те няма да ни попречат в реализацията на проектите ни.

Възможно е сънищата да предсказват. На сън може да забележим подмятания за същинското си предопределение в живота, за това, с какво би трябвало а се занимаваме. В медицински проект се позволява цялостно недояждане, диета. Обърнете внимание на периферната нервна система.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и активност за оживление на кръвта.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР