8 лунен ден от 13:20 часа на 20 юни до

...
8 лунен ден от 13:20 часа на 20 юни до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 20 юни 2017 година

8 лунен ден от 13:20 часа на 20 юни до 14:25 часа на 21 юни

Ден за филтриране на душата и тялото. Хубаво е, почтено да признаем пред себе си своите грехове. Денят е изключително удобен да се освободим от тях – елементарно ще се каем, елементарно ще прощаваме и греховете на другите. Така че, не изпускайте удобната опция: това е ден за смирение.

Обмислете своят живот, спомнете си предишното. Пречистване на душата с огън е една от настоящите практики за това денонощие – това може да е огън измежду природата или домашната камина, само че и фитила на елементарна свещ ще свърши работа.

Луна без курс от 13:52ч. до 15:30ч.

Не се стартира нищо ново, никакво начинание.
Не е желателно да се подписват контракти, документи
Да не се стартират никакви значими настоятелен диалози и договаряния
Да не се подписва брак
Избягвайте да пътувате в чужбина
Да не се афишира обществено желанието за осъществяване на планове
Положително въздействие за Луна без курс:

Време за разходки с другари, срещи, само че не и настоятелен
За ментални и духовни занимания
Сряда ще е много позитивен и ефикасен, за разлика от предния ден.

Ще бъдем изпълнени с хармонична и приятна енергетика. Ще чувствате към вас естетика и позитивно взаимоотношение в околния свят.

Ще бъдем дипломатични, а положителния звук ще участва в общуването ни.

Красота, естетика, великолепие, изкуство, дипломация – това ще е тонът на деня!

Затова, действайте, мобилизирайте се и си вършете нещата, които сте планувани. Но въпреки всичко, да не забравяме, че от през вчерашния ден сме задействали една много значима тематика обвързвана с партньорството и нашите връзки.

Денят можем да го усетим както вдъхновяващо, по този начин и мъчно. Не бива да попадаме в клопката на отрицателно въодушевление и страсти. Всичко зависи от нас, по какъв начин ще се настроим и към каква тенденция ще тръгнем. Като се разсъните, благодарете на живота и ориста, че имате неповторимата опция да живеете в този прелестен свят, и да бъдете заобиколени от обичаните си същества.

Обърнете внимание на фамилията си, на децата си, на обичаните хора до вас. Прекарайте повече време с тях, и се наслаждавайте на хубавите моменти.

Уязвима е ендокринната система, кожата и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР