8 години затвор при първоначален строг режим е наказанието на

...
8 години затвор при първоначален строг режим е наказанието на
Коментари Харесай

Затвор за Кирил, забил нож в главата на момичето, което харесвал

8 години затвор при първичен непоколебим режим е наказването на 33- годишния Кирил Петров, който преди година се опита да убие своя някогашна съученичка, като заби нож в главата й. 20-годишната П.В. оцеля след жестоката контузия и се трансформира същинско здравно знамение.  След злокобното нахлуване, Кирил е арестуван в ареста с непрекъсната мярка за неоткронение, а тази седмица делото против него завърши на първа инстанция. 

Припомняме, че садистът и жертвата са израснали дружно, дълги години били в една компания, а в следствие пристрастеният към хладните оръжия юноша, пробва да трансформира другарството им в любовна връзка. Момичето изрично отхвърля, без да подозира каква ще бъде ответната реакция. Те не може да си показа, че зад маската на интроверта Кирил се крие същински изверг, написа

На съдбовната дата-  14 март 2022 година,момиче от компанията чества рожден ден. Празнували в жилището на П.В., която била там дружно със сестра си. Всички се забавлявали, Кирил Петков изпил бутилка узо, като авансово бил получил единодушието на домакинята да остане да спи в жилището, с цел да не кара пийнал. Гостите си тръгнали след среднощ, а Кирил траял да пие. Отново възобновил предлагането си към П.В, само че тя изрично му отказала и отишла да легне при сестра си в спалнята. Около 4 часа, пийнал и злобен до краен лимит, Кирил влезнал в стаята на девойките, които спели, седнал върху краката на П. и почнал да я мушка с огромен ловен нож. Момичето почнало да пищи от смут и болежка, а той продължавал да излива гнева си, като  забивал острието в тялото й. Два от ударите са нанесени в гърба й, а останалите по ръцете и шията, на сантиметри от сънната артерия. Междувременно сестрата на П. се събудила от писъците й, видяла я цялата обляна в кръв и се хвърлила с тялото си върху нея, с цел да я защищити. След това докопала някакъв телефон и почнала да звъни на 112. Кирил се опитал да я спре, а употребявайки това, че той отклонил вниманието си, П.В. го избутала и се пробвала да стане от леглото. Тогава той замахнал за финален път и забил острието до дръжката в главата й.

Оцеляването на П.В. е същинско здравно знамение. Ножът, който е с 10 сантиметрово острие, е забит в лявото й слепоочие. Момичето обаче е левичар и придвижванията и говорът й се ръководят от дясното полукълбо на мозъка. Острието минава на милиметри от значими кръвоносни съдове, само че без да ги засегне. Въпреки това възобновяване й е постепенно, защото до момента в който е в реанимация получава инфектиране на мозъчната кора /менингит/  и животът й още веднъж виси на косъм.

Нападението вечно трансформира живота на П. В. Няколко месеца, след преживения призрачен сън, фамилията е сполетяно от нова покруса. Вследствие на напрежението, бащата на девойките стартира да получава припадъци, откриват му рак и той умира. Майката и двете й дъщери се местят в Пловдив, с вярата да стартират живота си още веднъж. 

Бургаският областен съд осъди Кирил Петров да заплати 120 хиляди лв. обезщетение на потърпевшото момиче. Гражданският иск бе за 250 000 лв., само че съдът пръсъди половината от желаното обезщетение. 

Жертвата е безапелационна, че присъдата не е задоволителна за преживения смут и наказването би трябвало да бъде повишено. Тя и едвокатите й към този момент са обжалвали присъдата. 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР