8 бона бакшиш от сватбата на Софи Маринова и Гринго

...
8 бона бакшиш от сватбата на Софи Маринова и Гринго
Коментари Харесай

Софка хвърли 8 бона на музикантите от Рико бенд

8 бона бакшиш от сватбата на Софи Маринова и Гринго сграбчиха музикантите от Рико бенд, които свириха на тържеството. Така десетимата членове на оркестъра са си поделили по към 800 лв..

Това показа пред България Днес ръководителят на бенда Веско Риков. Изпълнителите си пристигнали от Германия особено за сватбеното празненство и пренесли цялата техника, а на идващия ден изхвърчали назад за Кьолн.

"По-пищна и грандиозна женитба у нас за последните 30 години не съм виждал. Със Софи сме другари от десетки години и въобще не обсъждахме хонорар. Каквото остане от бакшиш - това е. Благодаря й, че ни се довери и за нас беше чест да свирим и пеем на сватбата й ", описа пред вестника по телефона от Германия Веско.

Времето за изява на бенда не било доста, тъй като всяка певица извършва песни. Но с идването на бенда и кръшните ритми купонът се завихрил.

"Нашият другар Бързия хвърляше пачки с пари по нас, валяха като салфетки. Имаше банкноти с всевъзможен номинал - от 10 до 100 лв.. Това го нямаше в нито един репортаж. Свирихме му кючека Рико, Рико и нашия шлагер Детонация ", разкри още Риков, имайки евентуално поради митничаря Ивайло Разложки - Иво Бързия, който е прочут в нощните среди като безгрижник с необятни пръсти и тлъсти бакшиши, трансформирал се в любим на всички музиканти.

По думите на изпълнителя радикално друго било държанието на ВИП кумовете Преслава и Павел. "Те повече седяха и гледаха. Не се развихряха с поздрави и бакшиши. Може да са били изтощени, тъй като от сутринта са минали през всички ритуали. Държаха държание и бяха много обрани. Павел не парадираше, че има пари, а Преслава му е жена. Купонът бе до 5 часа сутринта, а най-после останаха младоженците и кумовете. Гринго също е пич и има пари, само че не се развихряше ", показа Веско Риков.

"50 000 евро взехме на сватбата на едни италиански роми. Тръгнахме си с чанта, препълнена от банкноти по 100, 200 и 500 евро. Тогава пяха също Цеца Величкович и Шабан Шаулич ", показа още музикантът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР