79-ото издание на Международния филмов фестивал във Венеция започна на

...
79-ото издание на Международния филмов фестивал във Венеция започна на
Коментари Харесай

Кинофестивалът във Венеция: Звездите, които написаха история в света на модата с тоалетите си

79-ото издание на Международния кино фестивал във Венеция стартира на 31 август и ни потопи в страсти и искра. Френската актриса Катрин Деньов беше отличена с премия „ Златен лъв ” за изцяло творчество.

„ Благодаря доста! За мен е огромно наслаждение да съм тук! Горда съм, че бях определена тази година да съм с вас. Един от първите пъти, когато пристигнах, беше за филм, който в действителност доста обичам. Спомням си, че получихме премия ”, сподели пред публиката Деньов.

Председател на журито на 79-ото издание на фестивала е американската актриса Джулиан Мур.

„ За мен е огромна чест да бъда тук, с моите сътрудници от журито. Всички те са толкоз надарени, същински експерти. За мен е голяма наслада да бъда поканена на фестивал, който ни разрешава да погледнем от близко себе си и да се свържем надълбоко с другите посредством филмите ”, сподели Мур.

По аления килим минаха много звезди, някои от които безусловно написаха история в света на модата с избора си на тоалет.
 
                             

Флорънс Пю разруши сърцата на почитателите, появявайки се с майка си. 
                             

А Тимати Шаламе се трансформира в цялостен шлагер със своя гащеризон с гол тил. В обществените медии даже разясниха,че в случай че има някой, който би детронирал Брад Пит от стилния подиум и сърцата на фенките, то това е Тимъти. Изискан, грациозен мъж, който не се опасява да разрушава клишетата.

Тимъти и Тейлър Ръсел са влюбени канибали във кино лентата " Изцяло и изцяло " (Bones and All), показан премиерно на кинофестивала, съобщи Асошиейтед прес.

Шаламе оказва помощ на своя воин Лий от " алфа мъжага " да се трансформира в " разрушена душа ", което се намира за доста привлекателно от феновете. Освен това са му поверени и продуцентски отговорности.
                             

Ирина Шейк наподобява неустоимо зашеметяваща в своята дълга черна рокля на Armani, супер секси, още веднъж с гол тил. Но без Брадли Купър.

Джоди Търнър-Смит съумя да притегли вниманието ни с невероятни тоалети, само че най-вече ни хареса, облечена в Gucci и Christopher John Rogers.
 
                             

Джулиан Мур беше неотразима във Valentino с бижута на Cartier.

Алесандра Амброзио се довери на Ermanno Scervino и изглеждаше зашеметяващо в розово.

Сидни Суийни избра Armani Privé.
 
                             

Пенелопе Крус се появи на премиерата L'immensità, облечена в рокля с флорални претекстове на Chanel.
 

 
                             

Теса Томпсън се довери на Elie Saab.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР