79-годишният холивудски актьор Робърт де Ниро стана жертва на 30-годишната

...
79-годишният холивудски актьор Робърт де Ниро стана жертва на 30-годишната
Коментари Харесай

Серийна крадла нахлу в дома на Робърт де Ниро, за да открадне коледни подаръци

79-годишният холивудски артист Робърт де Ниро стана жертва на 30-годишната серийна обирджия Шанис Авилес. Жената нахлу в пентхауса на звездата в Upper East Side в Ню Йорк и се опита да открадне дарове отдолу под коледната му елха, съобщи The ​​New York Post.

По време на случая артистът е спял на горния етаж, а с него е била 11-годишната му щерка.

Офицери от нюйоркската полиция преследваха Авилес към 3 сутринта, когато тя се качи в къщата на Де Ниро със седем спални на Източна 65-та улица. Те я ​​наблюдаваха по какъв начин влиза в къщата и я последваха вътре. Органите на реда открили, че престъпничката се е пробвала да открадне подаръците на Де Ниро и да ги сложи в чанта, а също по този начин е употребила iPad на звездата.

Собственикът на къщата се събудил от шума и слязъл по халат. Той бил шокиран от видяното, само че от полицията го уверили, че всичко е под надзор. Не е известно дали Авилес е знаела, че това е резиденцията на звездата.

Серийната крадла към този момент е търсена за редица други обири и е била задържана 26 пъти преди този момент.

Актьорът не е коментирал случилото се. Дъщерята, която беше с него, е дете от брака на артиста с втората му брачна половинка Грейс Хайтауър. Двойката се раздели през 2021 година, само че двамата родители се грижат за момичето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР