79-годишна жителка на гълъбовското село Априлово се прости с 50

...
79-годишна жителка на гълъбовското село Априлово се прости с 50
Коментари Харесай

Изверг пробва да коли самотна старица заради 50 лева

79-годишна жителка на гълъбовското село Априлово се елементарни с 50 лв. и персоналните си документи след смело нахлуване в жилището й. Инцидентът е станал към 21,15 часа на 18 април, когато маскиран мъж нахлул в къщата като взломил с мощен ритник входната врата, написа Монитор.
Нападателят опрял нож в гърлото на приготвящата да си ляга баба Кера Динева и изискал да му даде спестяванията си.Ужасената жена, чийто две деца и брачен партньор се споминали едно след друго преди 4 години на вятъра обяснявала, че не държи пари в дома си и че е още не е получила вдовишката си пенсията.Неканеният посетител траял да натиска острието на ножа си и да упорства за „ своето “ като твърдял, че в случай че не заплати ще я „ удуши и излежи “.В последна сметка мъжът прибрал броените левчета, които бабата държала в портмонето си и персоналната й карта, след което липсващ в тъмните улици.
Кметицата на Априлово/ непрекъснато там живеят малко под 300 души / Иванка Аширова отхвърли какъвто й да е коментар за случилото се с нейната съселянка под предлог, че се водят следствени дейности.
Местни поданици са безапелационни, че нападателят не може да е техен съселянин, в Априлово имало единствено няколко фамилии роми-калайджии, само че те си заработвали прехраната почтено и честно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР