76-годишната кралица Камила смая със сияещия си вид по време

...
76-годишната кралица Камила смая със сияещия си вид по време
Коментари Харесай

Тайната на кралица Камила: направи си сам грим и си намери добър фризьор

76-годишната кралица Камила смая със сияещия си тип по време на визитата си в Париж. Модните критици изключително похвалиха визията й по време на държавния прием във Версай, който Еманюел Макрон провежда за нея и Чарлз. Те означиха дискретно първокласната рокля, сапфиреното колие и безупречния грим и прическа, като се чудеха кой е гримьорът на Камила. Но отговорът ги изненада.

Кралица Камила се гримира сама, сподели източник, пише за това Daily Mail. 76-годишната кралска персона освен не е наела екип от стилисти, откогато брачният партньор й крал Чарлз зае трона предходната година, само че и е научила няколко трика за хубост.
 Крал Чарлз, кралица Камила Кралица Камила и крал Чарлз във Франция Снимка: Getty Images
И до момента в който Камила употребява гримьорката Джулия Бидълкомб за сватбата си с Чарлз през 2005 година и за първите им огромни кралски обиколки и събития, Камила към този момент е задоволително уверена, с цел да сътвори собствен личен външен тип за огромни обществени събития.

„ Нейно Величество се гримира сама “, удостовери източник в Париж.

И различен вътрешен човек добави: „ Както доста дами, тя е развила през годините това, което подхожда на стареещата й кожа. И да, склонен съм, че наподобява по-добре от всеки път. Тя безусловно сияе. И не е елементарно пред толкоз доста камери. “

Въпреки че в никакъв случай не се е приемала прекомерно на съществено, през годините Камила внимава по какъв начин да театралничи най-добре за фотографите, които непрекъснато я следват.
 Крал Чарлз, кралица Камила Кралица Камила и крал Чарлз Снимка: Getty Images
Тя имаше екип към себе си, воден от нейния надарен и дългогодишен дизайнер Джаки Микин, който също е работил за починалата кралица майка и си сътрудничи с кралицата в създаването на грациозен и елементарен жанр.

Мийкин също има гений да вижда привличащи вниманието части, като гащеризона на Камила Anne Valentine и роклята и наметалото на Dior, които тя носеше на френския държавен прием в сряда във Версайския замък.
   Крал Чарлз, кралица Камила Камила и нейният гащеризон Снимка: Getty Images
Освен дългогодишни дизайнери като Анна Валънтайн и Брус Олдфийлд, Мийкин и Камила също откриха нов любимец във Фиона Клеър от стилната къща в Лондон, която се отличава с типичен и непоказен дизайн.

Но Камила доверява прическата си на фризьора Джо Хансфорд MBE, един от най-хубавите колористи в Обединеното кралство, повече от 30 години.

Той беше този, който добави меден нюанс към цвета на косата й, само че това беше лична концепция на Камила.

През последните години промишлеността за хубост и грим стартира да прегръща по-бързо по-възрастните дами, като даже вкара термина „ хубост в менопаузата “.

Но както кралица Камила сподели тази седмица, няма опция на това просто да експериментирате със личния си жанр.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР