76 години след болшевишкия преврат у нас, осъществен под дулата

...
76 години след болшевишкия преврат у нас, осъществен под дулата
Коментари Харесай

Кремълска хибридка - Руското посолство в София реабилитира българския „монархо-фашизъм“ и цар Борис

76 години след болшевишкия прелом у нас, сбъднат под дулата на Червената войска, Руското посолство, ръководено от българомразката Елеонора Митрофанова оправдава топ признака на българския „ монархо-фашизъм “ – самия цар Борис Трети.

Днес на фейсбук страницата на посолството изненадващо се появи текст със фотоси, който напомня, че на днешния ден – 26 август 1934 година българският монарх открива тържествено паметника на славния връх.  Дипломатическата задача напомня, че от 21 до 26 август1877 година е борбата при Шипка, която се оказва решителна за изхода на Руско-турската Освободителна война. Малко по-късно задачата на Митрофанова прави нов поклон към починалия цар, публикувайки цялото му слово, произнесено при откриването на паметника. Много са се постарали „ братушките “, макар понижения състав на посолството. Публикациите са казус в отношение на руска и путинова Русия към последната царска фамилия, какъвто по никакъв мотив да в този момент не е юридически.

До какъв брой честен и същински е този поклон към монархията или просто става дума за нормалното

съветско двуличие,

само че истината е, че десетилетия наред в Съюз на съветските социалистически републики, Русия, а затова и у нас Борис Трети и династията на Кобургите бе целенасочено  сатанизирана  с позорните клишета „ монархо-фашисти “, кръволоци, донесли на страната няколко национални произшествия. Това заклеймяване даваше легитимност на  знайни и незнайни червени деятели да се обявяват като антифашисти и демократи, прикривайки по този метод закононарушенията си избиването и тероризирането на хиляди почтени, поради несъгласието им с идеологията на алената чума.

Днешната  акция на Руското посолство, в памет на последния същински български монарх е следващата подла хибридна интервенция на Кремъл. Чутовният връх и опълченците се употребяват за съветските политически домогвания. Да, в словото си царят приказва за подвига на съветските войни, само че надали през август 1934 година е допускал, че 10 години по- късно аленият ботуш ще прегази и окървави отечеството му. Русия, която е правоприемник на Съюз на съветските социалистически републики и до през днешния ден не е дала пояснение, за какво откакто царят не е изпратил нито един български боец да се бие против руснаците и от самото начало на Втората международна война страната ни е поддържала дипломатически връзки със руска Русия, Сталин ни афишира война при започване на септември 1944 година и без никаква опозиция прегазва България и я предава на комунистите за 45-годишен гнет.
Толерирането на Борис Трети през днешния ден от путинистите е евентуално опит да изчистят гузната си съвест за тежките подозрения, че гибелта на монарха е осъществена по разпореждане на Сталин, от който Путин през днешния ден се възхищава. И още - отново по руска команда е взривен гробът му в двореца Врана, а по-късно тленните му остатъци са скрити незнайно и до през днешния ден къде, а царската фамилия е изпратена в заточение. Княгиня Мария Луиза в прав текст твърди, че убийството на татко й е пристигнало от Изток, насочвайки вниманието към болшевиките. Брат й Симеон Сакскобурготски пък поддържа най-баналната версия, че Борис е жертва на Хитлер. Той си знае какво му дава съображение за това, само че с жеста към Борис, руснаците вършат благи очи и на сина му. Симеон постоянно е подкрепял путинова Русия и в никакъв случай не е споделил неоправдателна дума против режима в Кремъл. Той не осъди анексирането на Крим, не осъди и мръсната война на Русия против Украйна и безконечният шантаж, на който е подложена България. Нещо повече – Симеон се застъпваше на няколко пъти за отпадане на глобите против Русия и постоянно е внушавал, че България не би трябвало да се отделя от огромния си „ брат “.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР