75-годишният крал Чарлз III ще посети болница следващата седмица за

...
75-годишният крал Чарлз III ще посети болница следващата седмица за
Коментари Харесай

След Кейт и Крал Чарлз III се нуждае от медицинска помощ: хоспитализират монарха

75-годишният крал Чарлз III ще посети болница идната седмица за коригираща процедура за уголемена простата. 

Hello съобщава това с позоваване на Бъкингамския замък.

„ Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще посети болница идната седмица за коригираща процедура. Публичните изяви на краля ще бъдат отсрочени за къс интервал на възобновяване “, се споделя в изказването.

Според обявата монархът е желал да показа детайлности за диагнозата си, с цел да насърчи други мъже, които може да изпитват признаци, да се тестват в сходство с рекомендациите за публично здраве.

Според уеб страницата на NHS: „ Доброкачественото увеличаване на простатата е медицинският термин за уголемена простата, положение, което може да повлияе на уринирането. Често се среща при мъже над 50 години. Това не е рак, а заболяване, което нормално не е съществено. “ 

Кралят имаше поредност от срещи и събития, планувани в Дъмфрис Хаус в Източен Еършър в четвъртък и петък, които в този момент бяха отсрочени по съвет на неговия доктор. За това към този момент са известени тези, които е трябвало да пътуват до Шотландия.

За последно Чарлз беше забелязан обществено на 14 януари, когато участва на църковна работа с кралица Камила в Крати Кърк, покрай Балморал.

Сега двойката живее в шотландския си дом Биркхол, където са отседнали в Сандрингам след коледните празници.

Новината за здравната процедура на краля пристигна единствено часове откакто дворецът Кенсингтън разгласи, че снахата на Чарлз, принцесата на Уелс, се възвръща в болница след рутинна коремна интервенция.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР