742 000 евро глоба наложиха гръцките власти на производителя на

...
742 000 евро глоба наложиха гръцките власти на производителя на
Коментари Харесай

Над 700 000 евро глоба за гръцки производител на замразени храни

742 000 евро санкция постановиха гръцките управляващи на производителя на замразени зеленчуци Ainos поради непозволено висок марж на облагата, оповестяват медии в южната ни съседка.

Това е нарушаване на законодателството, което Атина одобри през предходната година в опит да овладее повишаването на стоките и печалбарството на гърба на жителите.
 Проблеми в Гърция, откакто желаеха да свържат касите и POS терминалите
Проблеми в Гърция, откакто желаеха да свържат касите и POS терминалите

Властите удължиха периода за интеграция на системите

" Битката против високите цени и явленията, свързани с надуването на цените, е непрекъсната и ежедневна. Проверките ще продължат и ще се засилят, а там, където законът планува, ще бъдат налагани високи санкции. Няма да се успокоим, до момента в който законът и редът не надделеят на пазара. Пресичането на всяка противозаконна активност и отбраната на потребителите е наше обвързване. Единственият аршин на държавното управление и министерството е използването на закона и подпомагането на семействата, които са наранени от инфлацията ", съобщи министърът на развиването Костас Скрекас.

От Ainos на собствен ред обявиха, че санкцията се базира на цялостен с неточности и грешки отчет, който не взема под внимание индустриалните разноски. Затова и ще се борят против глобата в съда.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР