74-годишна жена от пловдивското село Черноземен е заразена с коронавирус.

...
74-годишна жена от пловдивското село Черноземен е заразена с коронавирус.
Коментари Харесай

Заразена с К-19 се разходи свободно из Пловдив

 74-годишна жена от пловдивското село Черноземен е инфектирана с ковид. Тя не е била в чужбина, допуска се, че се е разболяла, защото страдала от разнообразни проблеми и посещавала няколко лечебни заведения. Последно е лежала няколко дни в онкологията в Пловдив.

Там й е бил изработен бърз тест, споделили са й, че е позитивен и би трябвало незабавно да бъде изработен и различен - PCR тест. Вместо обаче да се съобрази с нарежданията на лекарите, дамата се прибрала в неделя в дома си на село. В понеделник й е станало неприятно, вдигнала е температура. Обадила се на джипито, което й споделило, че незабавно ще позвъни на Спешна помощ.

Жената обаче отказала и си хванала влака за Пловдив. Отишла в болница " Каспела ", където й създали писиар тест, и той се оказал позитивен. По информация на " Блиц " тя не кара тежко ковид.

Съпругът й, който е на 83 години, е под наложителната 14-дневна карантина. Засега той не дава никакви признаци на вируса. Жената е имала контакти с няколко възрастни дами, на които е предложено да не излизат из селото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР